Zo werken wij

Visie

Uw ideale situatie is altijd het vertrekpunt bij Grebbestad Financiële Raadgevers. Het is onze taak om de financiele risico’s in kaarte te bregen, mogelijkheden te creeëren en om duidelijkheid te scheppen. Een eerlijk advies. Verpakt in maatwerk. Wij leveren uw financiële totaalplan voor de toekomst.

Nu, morgen en in de toekomst onbezorgd leven

U zoekt een hypotheek. U zoekt de allerbeste hypotheek. Eentje die past bij uw huidige situatie, maar ook klaar is voor de toekomst. Een hypotheek die rekening houdt met het feit dat uw leven en uw financiele situatie veranderen. Wij weten dat als geen ander en onderscheiden ons door een eigentijdse en complete aanpak. Uw financiële toekomst is ons vertrekpunt en op basis hiervan gaan wij voor u op zoek. Wij toetsen hypotheken op zaken als fiscaliteit, leeftijd, looptijd, uw gezinssituatie en leggen die naast de dromen die u heeft voor later. Nu en morgen prettig wonen en een onbezorgde financiële toekomst in het verschiet. Daar is waar we u graag in adviseren en ondersteunen.

Ook nadat u uw handtekening bij de notaris heeft gezet, blijven wij adviseren over tussentijdse aflossingen, verhogingen en rentewijzigingen. In onze ogen is onze taak als adviseur pas afgerond op de einddatum van uw hypotheek.

Werkwijze

Grebbestad Financiële Raadgevers begeleidt u van begin tot eind. Van offertelevering tot het het onderhouden van contacten met geldverstrekkers. Van advies inwinnen bij  verzekeraars, de notaris en – indien gewenst – taxateurs tot het passeren van de hypotheekakte. We nemen u graag de zorg uit handen.

Grebbestad Financiële Raadgevers zoekt voor u de beste producten bij meerdere partijen. Niet alleen de rentepercentages, maar ook de gunstigste voorwaarden en verzekeringspremies zijn bepalend in onze keuze voor een specifieke geldverstrekker. Geen commissies of provisies, maar simpelweg het beste advies voor de beste prijs.

Onze dienstverlening reikt verder dan een uitgebreid hypotheekadvies. We maken ook gedetailleerde analyses van pensioenregelingen, verzekeringen, vermogensopbouw en risico’s van mogelijke arbeidsongeschiktheid. Op basis van alle bij ons bekende gegevens stellen wij een advies op. U maakt uiteindelijk de keuze.