Over Grebbestad

Grebbestad Financiële Raadgevers is een onafhankelijke adviesorganisatie op de financiële markt en is opgericht in 2007. Wij richten ons specifiek op de particuliere sector met zijn gespecialiseerd in:

  • Hypotheken
  • Verzekeringen
  • Financieel advies

Niet de afsluitprovisies, maar uw persoonlijke, financiële toekomstdroom zijn onze drijfveer. Samenwerken met Grebbestad Financiële Raadgevers is kiezen voor een onafhankelijke aanpak, scherpe tarieven, vakkundig advies en een persoonlijke relaties. Uw financiële toekomstdroom vertaalt in maatwerk is altijd het einddoel.

Keurmerk

Grebbestad Financiële Raadgevers beschikt over het kwaliteitskeurmerk ‘Financiële Dienstverlening’. Dit betekent dat ons kantoor en onze dienstverlening aan hoge eisen voldoen. Het keurmerk wordt enkel afgegeven aan financiële instellingen die kwaliteit leveren op het gebied van deskundigheid en klanttevredeneheid. Binnen de financiële wereld is het onafhankelijke label het enige keurmerk. Samenwerken met Grebbestad Financiële Raadgevers is dus kiezen voor een betrouwbare adviseur die u adviseert over de producten van meerdere aanbieders.